К основному контенту

ситуаційні задачі з охорони праці з відповідями

ситуаційні задачі з охорони праці з відповідями

» Охорона праці. [Змiст]. Ситуаційні задачі для розв’язку виробничих ситуацій. Задача. Визначте коефіцієнти: частоти та тяжкості травматизму, а також їх динаміку, використовуючи дані, наведені у цій таблиці  де N – номер варіанту студента. За отриманими результатами зробіть коротке резюме. Методичні вказівки до задачі. 1. Складіть розрахункову таблицю на зразок таблиці. 2. Впишіть номер варіанту і вихідні дані за ним у відповідні графи таблиці.

Навчання з питань охорони праці: працівників та посадових осіб. Ві-дповідальність юридичних та фізичних осіб за порушення законодавства про охорону праці: штрафні санкції, види відповідальності (дисциплінарна, адміністративна, матеріальна, кримінальна). Література: [6, с. 126 – 140; 7, с. 17 – 38; 8, с. 19 – 65].  Робота вважається виконаною, якщо студент самостійно виконав всі підготовчі роботи і підтвердив своїми відповідями необхідний рівень знань теми та самостійно провів експерименти та оформив звіт. 3.2 Робочий план лабораторних робіт. Лабораторні роботи виконуються студентами згідно з робочим пла-ном дисципліни.

Розв’язання задачі. Для відповіді на запитання задачі необхідно порівняти фактичну концентрацію акролеїну в робочому приміщенні, яка утвориться до кінця зміни, з гранично допустимою концентрацією (ГДК) акролеїну відповідно до. ГОСТу 12.1.005-88. Якщо фактична концентрація до кінця зміни буде менше або дорівнюватиме ГДК, то в приміщенні можна буде обмежитися неорганізованим повітрообміном.

Ситуаційні задачі. ⇐ ПредыдущаяСтр 5 из 13Следующая ⇒. 1. При розведенні цитотоксичного препарату трапилася аварія (розбився флакон з нерозведеним препаратом). Дії медичної сестри.  Зміст теми(опорний конспект) дивись Навчальний посібник "Основи охорони праці та охорона праці в галузі". Рекомендована література. Основна: В.С. Тарасюк, Г.Б. Кучанська Охорона праці в лікувально-профілактичних закладах.  Заповнити табл.1 Заповнити табл.2 Дати відповіді: 1.Особливості використання інструментів у гнійних операційних. 2.Порядок здійснення бактеріологічного контролю. 3.Підготовка персоналу до операції.

Еталон відповіді до ситуаційної задачі № 1. Працівник має право на щорічні основну та додаткові відпустки повної тривалості у перший рік роботи після закінчення шести місяців безперервної роботи на даному підприємстві. Еталон відповіді до ситуаційної задачі № 2. Призначення працівника на роботу протягом двох змін підряд забороняється. Еталон відповіді до ситуаційної задачі № 3. Трудовий спір розглядається у десятиденний термін з дня подання заяви у присутності працівника, який подав заяву, представників власника або уповноваженого ним органу.  3. Робочий час i час вiдпочинку працiвникiв. 4. Охорону працi. 5. Особливостi працi жiнок i молодi. Студент повинен вміти

У навчальному посібнику приведені лекції, питання для самостійного вивчення студентами, методичні вказівки до практичних занять, рекомендації студентам щодо підготовки до практичних занять, тести з відповідями з розділів «Безпека життєдіяльності» та «Основи охорони праці», що допоможе майбутнім фахівцям у повному обсязі вирішувати питання безпеки та охорони праці.  Ситуаційні задачі. 289. 10. Безпека праці на транспортних, навантажувальних і розвантажувальних роботах…. 299. 11. Міжнародна співпраця у галузі охорони праці. Директиви ЄС і Конвенції МОП з охорони праці та ступінь впровадження їх в Україні. Гармонізація НПАОП України зі стандартами ЄС… 302.

Активні форми навчання дозволяють актуалізувати набуті студентами теоретичні знання пов язати їх з реальною практикою Робота студента під час вирішення ситуаційних завданьсприяє поглибленому Відповідь на запропоновані ситуаційні завдання повинна бути аргументованою з посиланні на необхідні законодавчі

Розрахувати чисельність служби охорони праці підприємства за наступних умов Рср. Анкор. Задачі з охорони праці для ТЕХ відповіді.doc. Дата. 23.05.2018.  Розрахувати необхідний обмін повітря та кратність повітрообміну при перебуванні 18 працівників в приміщенні розмірами А=18 м, ширина В=5 м, висота Н = 5 м Об’єм приміщення А*В*Н = 18*5*5 = 450 куб.м.

2. Математика 2. Математика 2. Праця. 3. Фізкультура 3. Укр. література 3. Німецька мова. 4. Укр. мова 4. Музика 4. Англ. мова. 5. Англ. мова 5. Географія 5. Етика. 6. Охорона здоров'я 6. Виховна година. Задача З. Розклад уроків 8-А класу школи .V» 64. Понеділок Вівторок Середа. 1.Охорона здоров'я 1. Укр. література 1. Математика. 2. Хімія 2. Біологія 2. Укр. література. 3. Математика 3. Математика 3. Англ. мова.  4. Співи 4. Математика 4. Англ. мова. Ситуаційні задачі до розділу 4.

Задачі управління охороною праці. Основними задачами СУОП є: — розробка, прийняття і скасування нормативних актів; — професійний добір; — навчання з питань охорони праці; — експертиза; — атестація робочих місць за умовами праці, паспортизація об'єктів  Статус державного нормативного акта з охорони праці може мати тільки той нормативний акт, який затверджений Державним органом управління або нагляду за охороною праці (Держнаглядохоронпраці України). Види міжгалузевих і галузевих актів з охорони праці регламентуються ДСТУ 2293-93. Терміни та визначення

На Студопедии вы можете прочитать про: Ситуаційні задачі. Подробнее  Який інструктаж з питань охорони праці вони мають пройти? Яка особа повинна провести інструктаж? Перелікуйте основні питання програми такого інструктажу. 5. Медична сестра (фельдшер) під час виконання внутрішньовенної ін’єкції проколола голкою з кров'ю палець. Які наступні дії повинна провести медична сестра (фельдшер). Дайте відповіді на тестові завдання. Марлеві маски не використовують. А – під час парентеральних втручань. В – під час обстеження на носійство збудників кишкових інфекцій. С – під час взяття мазків з ротоглотки. Д – під час обробки при педикульозі.

Пропонуємо Вам перевірити рівень теоретичних знань з питань охорони праці. Інструкція до тесту. Зверніть увагу! Представлені тестові завдання містять два типи питань: на вибір однієї правильної відповіді; на вибір кількох правильних відповідей. Час тестування 45 хвилин. Для проходження тесту ви маєте 2 спроби.

Тестові завдання і ситуаційні задачі розроблено до всіх тем практичних занять з охорони праці в медичній галузі відповідно до нових навчальних програм із цієї дисципліни. Значну увагу приділено правовим і організаційним аспектам охорони праці; питанням гігієнічної характеристики умов праці медичних працівників, атестації робочих місць; розслідуванню та обліку професійних захворювань, нещасних випадків та аварій у лікувально-профілактичних закладах; гігієні та охороні праці в медичних закладах та виробничій безпеці медичного персоналу.

відповідь: В даному випадку були порушені наступні положення Кодексу РК «Про здоров'я народу та систему охорони здоров'я»: Ст.145. Санітарно-епідеміологічні вимоги.  Ситуаційна задача №17. Під час операції у хірурга виникла аварійна ситуація - глибокий укол голкою вказівного пальця лівої руки. Через тиждень хірург випадково дізнається, що пацієнт був з ВІЛ-інфекцією, і звертається в Центр СНІД. Постконтактна профілактика (ПКП) була призначена. 1. «ВІЛ-інфекція та інфекційний контроль: Чи є ризик професійного зараження ВІЛ у хірурга в результаті цієї аварійної ситуації? відповідь:Є ризик професійного зараження, так як пацієнт був з ВІЛ-інфекцією, тим більше лікар дізнався про це тільки через тиждень після уколу.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

текст пісні в лисенка любить зимонька зима нас дітей маленьких

текст пісні в лисенка любить зимонька зима нас дітей маленьких Текст пісні «Зимонька-зима». 1.Стукає в вікно Гостя чарівна Знов до нас прийшла Зимонька-зима ПРИСПІВ Ой зима, зимонька-зима, Затанцює заспіває Зимонька; Ой зима, зимонька-зима, зачарує знову нас Зимонька. 2.Вибігла на двір Весела дітвора Сипала сніжком Зимонька-зима. 1. 2. Ой зима, зимонька-зима (исполнитель: Зима). К сожалению, содержание удалено по требованию правообладателя! Послушать/Cкачать эту песню. Mp3 320kbps на стороннем сайте. У нас недавно искали песни: Get back motherfucker 5 Seconds of Summer Rekviem Критик - Земфира кофевино Donovan Catch the Wind - Donovan Lykke Li -I Follow Rivers (The Magician Remix) Donovan Clara Clairvoyant. О чем песня Зима - Ой зима, зимонька-зима? Отправить. 2020 © Tekstovoi.Ru Тексты песен. x. Войти в Tekstovoi.ru. Используйте ВКонтакте, Одноклассники или Facebook, чтобы связаться с друзьями и активизировать участников ва Исполнитель: Дитячі новорічні пісні, Песня: Завітала зимонька

завдання для 2 класу з математики що спільного у словах кіно село юра язик

завдання для 2 класу з математики що спільного у словах кіно село юра язик В другому класі діти знають і розуміють що кожноо дня після уроків вони отримають нові домашні завдання. Ці завдання будуть відрізнятися і складністью і об'ємом і часом, затраченим на їх виконання. Допомога батьків з домашніми завданнями маленьким школярам загалом забирає багацько часу котрий з користю можна використатити в інших справах. Також в шкільній програмі з'являються нові предмети і матеріал цих предметів іноді складний для сприйняття навіть батькам.  І в цьому gdzonline.com.ua йде вам назустріч та дає можливість користуватися 24 години на добу матеріалами ГДЗ для 2 класу. Матеріали підібрані з розрахунку охоплення максимуму предметів, безкоштовні та доступні для перегляду без реєстрації та смс. Тут ви знайдете ГДЗ для 2-го класу по всім предметам. Шукайте правильні відповіді до підручників 2 класу у ГДЗ. Актуальна база 2019. Щоденне оновлення. Тільки перевірені ГДЗ на сайті Моя Школа.  Готові д

топ фильмы мелодрама 2020 росія

топ фильмы мелодрама 2020 росія Российское кино. Советское кино.  Линейку «Фабрика мелодрам» также пополнили фильмы с Дмитрием Пчелой, Анной Миклош и Дмитрием Паламарчуком. «Проект "Анна Николаевна"»: Робот-полицейская. Убойная сила андроида Зои Бербер. Подборки. Топ 100. Комедийные. Детективные. Мелодрамы. Боевики. Драмы. Криминальные. Приключения. Исторические. Триллеры.  Русские сериалы 2020 - Смотреть онлайн. Ничто не случается дважды 2 сезон. Ловушка времени. Нож в сердце. Паромщица. Следуя за сердцем. Корни. В данном разделе собраны лучшие мелодрамы 2020 года — Самые интересные и популярные мелодрамы в 2020 году в виде списка с подробным описанием, рейтингами, рецензиями, оценками и отзывами зрителей.  Данное действие моментально отразится на популярности этого фильма и скажется на данном топе. Пользуясь навигацией, вы можете выбрать конкретный жанр и год поступления в прокат. Выставляйте оценки, оставляйте отзывы и делитесь с друзьями для поднятия рейтинга своего лю